naar www.vwe.nl
 naar www.vwe.nl                
Home Contact Veel gestelde vragen www.VWE.nl Tarieven Hulp op afstand


U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of welke informatie dan ook over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij of onze zakenpartners informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een bestelling te verwerken of een inschrijving te kunnen verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via Internet verzamelen.

Uw persoonlijke informatie zal niet worden doorverkocht of gebruikt worden voor andere doeleinden dan waarvoor uw gegevens zijn opgegeven. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt en eventueel als zodanig aan derden ter beschikking gesteld.


VWE, bureau voor voertuigdocumentatie en -informatie betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie.

VWE, bureau voor voertuigdocumentatie en –informatie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van informatie aangeboden op deze website op welke manier dan ook.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij VWE, bureau voor voertuigdocumentatie en –informatie. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door VWE bureau voor voertuigdocumentatie -en informatie.

Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer (6.0 en hoger). Bij gebruik van andere browsers als Netscape (7.0 en hoger), Mozilla Firefox (2.0 en hoger) en Safari (3.0 en hoger) kunnen printproblemen ontstaan.

De website is het best te bekijken in een beeldschermresolutie van 1024*768 of hoger.

 

Geen nieuws

Aanmelden VWE-diensten
Meld u nu aan bij VWE en maak gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket.

Handig
Plaats deze pagina als  een snelkoppeling op uw bureaublad, of plaats deze  in uw favorieten.


©2018 VWE | home | over VWE | algemene voorwaarden | privacy & disclaimer